1. Home
  2. »
  3. Festes
  4. »
  5. Semana Santa

Festes

Semana Santa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

L'emoció, el sentiment i la devoció que embolica la Setmana Santa a Ibi, ens prepara per a acollir als nostres carrers, processons que ens captiven amb els seus passos i natzaré seguits d'un respectuós silenci.

Una tradició que inspira any rere any i que ens impregna una vegada més de sentiments, sofriment, esperança i confiança, on la inconfusible olor d'encens, el so de cornetes i tambors, acompanyant al silenci, i els característics colors de les diferents confraries ens fan reviure una experiència única.

Com cada any, el Dimecres de cendra, donarà inici a un complet programa d'actes i processons, organitzats per la Junta Major de Confraries de Setmana Santa.

La processó infantil de la Verge dels Dolores, processó de Jesús Cautivo, La convocatòria presidida pel Crist de la Serra, les solemnes processons del Crist de la Columna i Verge dels Dolores encapçalada per la Santa Cruz, Jesús Nazareno, Cristo Yacente i Verge de la Soledat.

Confraria de Jesús Nazareno, Crist de la Columna i Germanor de Jesús Cautivo

Confraria Verge dels Dolores, Santa Cruz i Crist de la Serra.

Confraria Verge de la Soledat i Cristo Yacente.

El sentiment d'un portant, d'un confrare, de la manteleta, en definitiva, d'un cristià, és una cosa indescriptible quan veu passar la representació de: la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús.

DATA DE CELEBRACIÓ

ABRIL

Com arribar

Autovía del Mediterráneo A-7, CV-806, CV-801, CV-805, CV-798