ALLOTJAMENTS A IBI

PLANIFICA LA TEUA VISITA

Allotjaments a Ibi

A Ibi trobaràs allotjaments per a fer de la teua estada una experiència inoblidable: hotels, apartaments, cases rurals, albergs…

Comoditat, benestar, confort, tranquil·litat, originalitat i diversió.

Gaudeix del teu allotjament i estigues comacasa!

Hotel del Juguete

L'hotel on els més menuts són els protagonistes. Un allotjament divertit i original, on les famílies disfruten del joc i la diversió rodejats de personatges i joguets coneguts.

Casa Rosalía

Apartaments turístics rurals amb encant en ple cor d'Ibi. Casa Rosalía es distribuïx en 3 apartaments.

Casa Menchu

Casa Menchu és un allotjament rural situat en plena naturalesa, a 900 metres d'altura sobre el nivell del mar, junt amb dos dels parcs naturals mes bells de la Comunitat Valenciana (Carrascar Font Roja i Serra de Mariola) i a 5 minuts del municipi d'Ibi.

Finca Daroca

En Finca Daroca podràs allotjar-te en les nostres cabanyes o alberg, i disfrutar dels nostres esports multiaventura i activitats aquàtiques.

Hotel Ibi

Hotel Ibi és un hotel modern, de nova construcció, situat en els afores del nucli urbà a 15 minuts a peu fins al centre, més concretament en el polígon industrial.

Hotel Plata

En ple centre del nucli antic de la localitat d'Ibi, ens trobem amb un hotel amb encant regentat pels seus amos compromesos amb la qualitat i el bon fer, que oferixen al viatger un tracte familiar.