PLANS EN FAMÍLIA A IBI
  1. Home
  2. »
  3. Què Fer
  4. »
  5. En familia

QUÈ FER

Plans en família

Ibi és un municipi principalment enfocat al turisme familiar, per a aquells adults que viatgen amb xiquets. Podreu recórrer els punts d'interés turístic a través de la nostra Ruta de Parcs Tematitzats i anota't en l'agenda els nostres Esdeveniments Destacats..

Turisme, diversió i entreteniment, tot en família!

En família

Mercat Nadalenc dels Reis Mags

El cap de setmana anterior als dies de Nadal, la vila joguetera celebra el seu tradicional Mercat dels Reis Mags «On Viuen els Somnis». Tres dies de programació intensa en la qual Ibi es transforma en un conte de fantasia,màgia i il·lusió per a divertir-se en FAMÍLIA i sobretot per al gaudi dels més menuts de la casa. Personatges de conte de Nadal,nadales i follets recorren la ciutat contagiant la seua alegria amb cançons populars,balls i atraccions infantils que fan d'Ibi un lloc màgic.

En família

Trofeo de Motociclismo Villa del Juguete

Entre els anys 1956 i 1973 Ibi celebrava les conegudes carreres urbanes de motociclisme. En aquestes proves van participar llegenda del motociclisme com són Ángel Nieto, Ricardo Tormo, Santiago Herrero, Santi Botella, Medrano, Grau, etc., i nombrosos pilots locals.

En família

Coneix els Jardins Urbans: Parc de les Hortes

Aquest espai natural, situat en el centre de la població, concretament en Av. Riu les caixes (entrada principal), està compost per quatre plataformes diferenciades que aconsegueixen donar vida al mateix amb la zona de jocs, la plaça, l'amfiteatre i el quiosc.

En família

Coneix els Jardins Urbans: Parc del Derramador

També conegut per tots els iberuts com el «Parc dels Ànecs», pel seu famós estany amb ànecs i paons.
Es tracta d'un bell jardí urbà amb un parc infantil i una «tartana gegant», en el què els més menuts tenen diversió assegurada.

En família

Ruta de Parcs Tematitzats

A Ibi, la imaginació i la fantasia dels xiquets es trasllada a cada parc, a cada plaça i glorieta que es preste al joc i a la diversió. Els parcs infantils estan tematitzats i els més xicotets poden jugar amb Pocoyó i els seus amics. Amb el Pallasso Fofó, diversos animals, fins i tot imaginar que són pirates en un vaixell o lluitar amb dracs i, per descomptat, acompanyar als Reis Mags en el seu camí.