LLOCS D'INTERÉS EN IBI
  1. Home
  2. »
  3. Què veure
  4. »
  5. Lugares de interés

QUÈ VEURE

LLOCS D'INTERÉS EN IBI

Els llocs d'interés que ofereix Ibi als seus visitants són varis i mostren un valor cultural, posseeixen una significança històrica, i ofereixen oci i diversió envoltats de naturalesa.

el barri antic pel Barri de les Costeretes fins a Plaça de la Palla. No et pots perdre una visita a l'Estació Biològica de Torretes i al Molí de Paper- Llavador.

l'Estació Biològica de Torretes

El Jardí Botànic - Estació Biològica de Torretes és un centre d'investigació, conservació de la biodiversitat i divulgació científica, adscrit a l'institut de la biodiversitat CIBIO, creat per mitjà de conveni entre l'Ajuntament d'Ibi i la Universitat d'Alacant. Situat en una àrea de gran valor ecològic.

Molí de Paper - Llavadors

El Molí de Paper va començar a funcionar en 1860 i al llarg del temps va estar explotat per diversos arrendataris provinents de les poblacions papereres pròximes de Banyeres de Mariola i Alcoi.

Plaça de l'Església

Aquesta plaça és molt representativa a Ibi perquè, entre altres actes, un dia molt important com és el 28 de desembre es convertix en l'escenari on discorren les baralles de la coneguda i famosa festa dels Enfarinats.

Barri de les Costeretes

Barri de les Costeretes es caracteritza pel seu entramat de carrers empinades i rics en detalls arquitectònics, concretament els carrers Sant Antoni, San Francisco i Sant Joan.

Plaça de la Palla

La plaça de la Palla està situada en el cor d'Ibi. Davall el seu plàtan centenari es pot disfrutar d'un espai de xicotets comerços, bars, gelateries artesanals ...