PARATGES I ÀREES RECREATIVES EN IBI
  1. Home
  2. »
  3. Què veure
  4. »
  5. Parajes/Espacios Naturales y…

QUÈ VEURE

PARATGES I ÀREES RECREATIVES

A Ibi podràs endinsar-te en plena naturalesa i gaudir dels paratges naturals municipals:El Barranc dels Molins,San Pascual-Torretes, a més de realitzar rutes ecològiques i paisatgístiques podràs recórrer: "El Camí dels Geladors o Pous de Neu", "Mas del Canyo-Solana Parc Natural Font Roja", "El Camí del Carrascal-Font dels Esbarzerets" i "El Camí de Xixona", etc. A Ibi descobreix un entorn natural únic que et farà oblidar l’estrés de la ciutat.

Pou del Barber

El Pou del Barber va formar part de xarxa de pous que van explotar els nevaters d'Ibi. Construït entre els segles XVIII-XIX, situat dins dels límits del Parc Natural de la Font Roja.

l'Estació Biològica de Torretes

El Jardí Botànic - Estació Biològica de Torretes és un centre d'investigació, conservació de la biodiversitat i divulgació científica, adscrit a l'institut de la biodiversitat CIBIO, creat per mitjà de conveni entre l'Ajuntament d'Ibi i la Universitat d'Alacant. Situat en una àrea de gran valor ecològic.

Refugi Esbarzerets

El Refugi Esbarzerets està situat en un paisatge de terres altes, amb pinades frondoses, terra rica en vegetació, sobretot en plantes aromàtiques i un lloc privilegiat on s'apracia la muntanya Alacantina i el Mar Mediterrani.

Área Recreativa San Pascual

Àrea Recreativa Sant Pasqual

Un gran espai obert, dotat d'aparcament i font d'aigua potable. Les barbacoes amb capacitat per a 10 focs i la gran quantitat de taules i bancs estan a disposició de tot aquell que desitge passar un dia en el camp.

Barranc dels Molins

El Barranc dels Molins és un paratge natural ubicat al nord del terme municipal d'Ibi. Un paratge que sorprén per la bellesa dels boscos, les muntanyes i el naixement d'una font d'aigua.