MUSEUS EN IBI
  1. Home
  2. »
  3. Què veure
  4. »
  5. Museos

QUÈ VEURE

MUSEUS EN IBI

Els Museus d'Ibi faran que la teua experiència a Ibi siga sorprenent. Coneix com s'entretenien les infàncies passades amb el Museu Valencià del Joguet; divertix-te jugant amb les màquines àrcade que van marcar tota una època amb el Museu Arcade Vintage; aprén sobre la importància de respectar la biodiversitat i la cura del medi ambient amb el Museu de la Biodiversitat; i endinsa't en el món de les festes de Moros i Cristians d'Ibi, patrimoni iberut, amb el Museu de la Festa.Una experiència!

Museu Valencià del Joguet

El Museu Valencià del Joguet un espai extraordinari que ens permet viatjar al passat i deixar que els joguets ens parlen de les infàncies viscudes i els modes d'entendre el món en altres èpoques.

Museu de la Festa.

El Museu de la Festa situat a la Casa Gran, va ser inaugurat el 25 de gener del 2013, és una visita al patrimoni i a la història iberuda, va pertànyer a la família Pérez-Caballero.

Museu de la Biodiversitat

El Museu de la Biodiversitat d'Ibi té com a objectiu sensibilitzar i difondre la importància d'adoptar conductes responsables i respectuoses amb la naturalesa.

Museu Arcade Vintage

El Museu Àrcade Vintage d'Ibi, és el primer museu interactiu del videojoc d'Espanya, en el que tindràs a la teua disposició 300 màquines àrcade. Els mítics recreatius que van tindre la seua època daurada en els anys 80 i 90.